Casserres Femení

Un partit d’empat que acaba amb derrota pel Molles Malé FS Casserres (5-6)

Un partit d’empat que acaba amb derrota pel Molles Malé FS Casserres (5-6)

IMATGE: Jeni Serralvo lluita amb Elba Unzué, ex jugadora del Barça. A. CODINA

Bona actuació del Molles Malé Futbol Sala Casserres en la visita del FS Olesa a la Llangotera. Les noies de Xavier Parcerisa van plantar cara durant tot l’enfrontament i van tenir el rival arraconat en els últims cinc minuts, però els errors defensius penalitzen i els 6 gols encaixats van acabar sent massa.

En el tram final, el partit estava molt costa amunt. Les olesanes guanyaven per 3 a 6 i les casserrenques havien de recórrer a l’èpica per rescatar, com a mínim un punt. Ho van estar a punt d’aconseguir: un gol de penal de Marta Guirado i una diana de Xete pràcticament després van col·locar el 5 a 6 en el marcador i van donar emoció al xoc. Al final, les olesanes van aguantar i es van endur els tres punts.

La derrota trenca una bona ratxa de tres partits guanyant del femení del Casserres. Les noies són ara mateix vuitenes, amb 9 punts i un balanç de 3 victòries i 4 derrotes. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Casserres juga a la pista del Sant Andreu, actual tercer classificat amb 15 punts, però que ve de patir de valent per guanyar a la pista del cuer, l’Hospitalet (3-4). +PROPERA JORNADA

Casserres FS Casserres Futbol sala Futbol Sala Femení futsal Futsal femení Olesa set13

Comentaris