Casserres Femení

Cop de puny sobre la taula del femení del Casserres (2-4)

Cop de puny sobre la taula del femení del Casserres (2-4)
Jeni Serralvo (1) i Cèlia Guixé (2), autores de tres dels 4 gols d'aquest cap de setmana. ALBERT CODINA SOLER

Victòria importantíssima del primer equip femení del Futbol Sala Casserres a la pista de l’Alzina. Les casserrenques han assaltat la pista d’un rival directe i s’han imposat per un clar 2 a 4. La victòria, a més, fa que les del Berguedà escalin posicions a la taula i superin l’Alzina.

El partit del Casserres va ser molt seriós. Les jugadores dirigides per Xavier Parcerisa van portar el control de principi a fi, però els va costar força trobar el gol. De fet, la primera diana -de Jeni Serralvo- no va arribar fins al minut 15. L’Alzina va empatar a l’inici de la segona meitat, però en el darrer tram de partit el Casserres va trobar la recompensa al domini. Un gol de Cristina Rial i dos més de Cèlia Guixé en grans jugades combinatives van sentenciar el partit. De res va servir la diana local, també a les acaballes. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres s’enfila fins la 7a posició, amb 28 punts, i deixa enrere l’Alzina i el Pla de Llobregat, que són vuitè i novè respectivament, amb 26 punts. A més, l’equip del Berguedà té la sisena plaça a tocar, ja que el Sant Andreu és un lloc per sobre però amb els mateixos punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, el Casserres disputarà el derbi intercomarcal contra el Solsona, a la Llangotera. És un dels partits més esperats de la temporada i hauria de servir per confirmar la bona dinàmica de resultats, davant un rival que lluita per la permanència. +PROPERA JORNADA

Casserres futsal Primera Divisió Primera Divisió Catalana set28

Comentaris