Casserres Femení

El Casserres goleja el Solsona en un gran derbi a la Llangotera (6-1)

El Casserres goleja el Solsona en un gran derbi a la Llangotera (6-1)
El Casserres celebra un gol. ALBERT CODINA SOLER

Bona victòria del Molles Malé FS Casserres a la Llangotera. Les locals rebien el Solsona, en un dels derbis intercomarcals que es poden viure aquest any a Primera Catalana. Era un dels partits més esperats de l’any i

A la primera meitat, el Casserres va arribar a xutar dos doble-penal, però el marcador només es va moure amb un gol de Jeni Serralvo. A la represa, les locals van prémer l’accelerador i van començar a posar distància en el marcador. Amb 3 a 1 a favor, el Casserres va realitzar una jugada col·lectiva per emmarcar que va enfonsar definitivament el rival i va fer pujar el 4 a 1 a l’electrònic. El Solsona va passar a jugar de 5 i Xete i Cèlia van sentenciar el partit amb dues dianes més. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres es consolida com el primer dels equips de mitja taula: és 6è, amb 31 punts. El Solsona, en canvi, és 11è, amb 15 punts, a només 5 de l’equip que té per darrere, el Vallirana, que ara mateix baixaria a Segona. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, desplaçament complicat per a les casserrenques, que juguen a la pista de l’Olesa. Les olesanes són ara mateix quartes, amb 42 punts. +PROPERA JORNADA

Casserres derbi Futbol Sala Femení futsal futsalfem SET29 Solsona

Comentaris