Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig es veu superat per l’Artés però manté opcions fins al final (4-2)

El Puig-reig es veu superat per l’Artés però manté opcions fins al final (4-2)
Massafret fa una passada, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Després de dos empats consecutius, el Puig-reig ha acabat caient golejat per 4 gols a 2 en la visita a l’Artés. Tot i que els visitants van tenir opcions de sumar fins al final, els locals van ser superiors al llarg del partit, i van fer bona aquesta condició.

L’inici de partit va ser força atípic. Si bé els bagencs van tenir un parell d’ocasions només començar, davant d’un Puig-reig amb falta de confiança, van ser els berguedans els que es van avançar, amb una falta directa transformada per Arnau Massafret (11′). La dinàmica va portar a que l’Artés empatés aviat, aprofitant un error en la col·locació defensiva, obra de Dídac Sánchez (13′). Aquesta resposta va deixar tocats als verd i vermells, que es van dedicar a defensar-se com podien i veure com els locals es feien amos i senyors del partit. A la mitja hora de joc, Dawid Skowron va transformar un penal (27′), i Marçal Pujol va ampliar la diferència, aprofitant un refús amb el cap (34′), després d’una gran aturada de Jofre aturant una rematada a plaer d’un jugador, aprofitant un centre al segon pal.

Els puigreigencs van sortir un punt millor a la represa, amb el canvi del 4-1-4-1 al 4-2-3-1, amb voluntat d’aturar les dues puntes del rival (4-4-2). La millora va tenir recompensa aviat, amb una diana de Xavi València (52′), que esperonava a l’equip. Tot i que els visitants ho intentaven amb intensitat, els rivals feien mal al contracop. Al tram final, Lluís Serrat va aprofitar un d’aquests contraatacs per fer el 4 a 2 definitiu.

Els berguedans tan sols han sumat 2 dels darrers 9 punts possibles, i amb 38 se situen a la vuitena posició de la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip es prepara ara per un derbi comarcal, ja que rebrà l’Avià, que lluita per mantenir la tercera posició que ocupa, amb 54 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set30 Tercera Catalana

Comentaris