UE Avià

L’Avià passa per sobre del Súria i segueix escalant posicions (5-1)

L’Avià passa per sobre del Súria i segueix escalant posicions (5-1)
Imatge del partit. UE AVIÀ

Vendaval de gols a l’Alfons Gonfaus. El primer equip de la Unió Esportiva Avià ha sumat aquest cap de setmana la tercera victòria consecutiva i ho ha fet golejant el Súria per 5 a 1. Claret va obrir la llauna ben aviat i Coli va fer el segon al minut 10 de partit. Abans de la mitja part, Eudald Tubau fa posar el 3 a 0 al marcador i aplanava encara més el camí per als avianesos. A l’inici de la represa, Roger Verdaguer va marcar el quart gol i, immediatament després, Joan Garriga va retallar distàncies amb el 4 a 1. Els bagencs, però, no van ser capaços d’acostar-se més en el marcador. Més aviat el contrari: a falta de 20 minuts pel final, Diego Hualpa va establir el definitiu 5 a 1. Més info

Amb aquest triomf, l’Avià suma 9 punts i puja fins la setena posició. Com el Gironella, els de Joan Flores s’acosten als líders, però són un pèl més lluny. Ara mateix tenen el Calaf i el Sant Pere Nord a quatre punts i el Gironella, a tres. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada els avianesos visiten el camp de la Pirinaica, que és 4a, amb 10 punts, però ve de caure golejada al camp de l’Artés per 5 a 2. El partit a Manresa serà una prova de poc per als de Flores, la setmana abans de rebre la visita del Sant Pere Nord. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Pirinaica set5 Súria Tercera Catalana

Comentaris