UE Avià

L’Avià rescata un punt ‘in extremis’ a Artés (3-3)

L’Avià rescata un punt ‘in extremis’ a Artés (3-3)

Duel trepidant entre l’Artés i l’Avià per acomiadar l’any. L’Avià va dominar i va gaudir de nombroses ocasions, però l’Artés va ser extremadament letal i va quedar-se a les portes de la victòria. Al final, un gol de Gerard en temps afegit va dictar el repartiment de punts.

L’Avià es va avançar aviat, a la primera meitat, amb un gol de Dieguito a centrada de Lianes. El 0 a 1 es va mantenir fins just abans del descans. El porter avianès Jordi Puig -que ahir debutava amb el primer equip- va cometre penal en una dura sortida, amb la mala sort que també va caure lesionat i va ser expulsat. L’Artés va transformar el penal i l’Avià va haver d’afrontar tota la segona meitat amb 10 jugadors com l’Artés, que minuts abans també s’havia quedat amb un jugador menys.

A la represa, els del Berguedà van seguir sent dominadors i Eudald Tubau va fer l’1 a 2 en els primers compassos. A partir d’aquí, els avianesos van tenir diverses ocasions per ampliar l’avantatge i pràcticament sentenciar el partit, però van estar molt desencertats de cara a porteria. Just el contrari que l’Artés, que va arribar dues vegades i va fer dos gols que capgiraven el marcador. Amb el 2 a 3, l’Avià va buscar la igualada fins al final, i la va acabar aconseguint, en temps afegit. Més info

Amb aquest empat, l’Avià s’allunya lleugerament del Gironella i passarà el Nadal a la tercera posició, a quatre punts dels gironellencs i un per sobre del Cardona, que és quart. El líder, el Calaf, segueix intractable i ja és a 10 punts de l’Avià. La classificació sencera, AQUÍ.

Després de festes, es reprèn la competició amb la visita del líder, el Calaf, al municipal Alfons Gonfaus d’Avià. Serà dissabte 12, a les 4 de la tarda. +PROPERA JORNADA

Artés Avià Futbol set17 Tercera Catalana

Comentaris