C AT Gironella

La Balconada sorprèn un Gironella molt espès (2-1)

La Balconada sorprèn un Gironella molt espès (2-1)
Pol Ginestà es lamenta d'una acció. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Derrota sorprenent de l’Atlètic Gironella al camp de la Balconada. El conjunt dirigit per Xavi Díaz va fer un mal partit i va topar amb un rival sòlid a darrere i extremadament efectiu en atac. Els bagencs van aprofitar dos córners per endur-se els tres punts i el Gironella deixa el Calaf com el campió virtual de la categoria.

La primera part va ser força ensopida. No hi van haver massa ocasions i el Gironella, tot i tenir la pilota, va tenir seriosos problemes per crear perill. A les acaballes i en pràcticament la primera opció clara de gol pels locals, David Argudo va rematar dins un servei de córner.

A la represa, l’entrada de Pau Ragués al terreny de joc va donar aire a l’Atlètic, que va aixecar les orelles i es va començar a apropar al gol. En una d’aquestes ocasions, el propi Ragués va fer l’empat. Però quan l’1 a 2 semblava més a prop, novament Argudo va rematar un córner per avançar la Balconada. Minuts després, Pau Ragués va fallar el penal que hagués restablert l’empat. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella s’acomiada pràcticament de les poques opcions que tenia de plantar cara al Calaf pel campionat de lliga. Els gironellencs ja són a 14 punts del líder, que es manté invicte, i avantatgen en 7 punts el tercer classificat, que és l’Avià. Això sí, els de Xavi Díaz tenen el partit a Puigcerdà pendent de disputar. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, compromís complicat pel Gironella, que rep la visita del Cardona. Els bagencs són cinquens i lluiten per la tercera posició amb Pirinaica i Avià. +PROPERA JORNADA

Balconada Futbol Gironella set30 Tercera Catalana

Comentaris