Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Un darrer parcial irregular condemna al Bàsquet Berga femení (62-48)

Un darrer parcial irregular condemna al Bàsquet Berga femení (62-48)
López tira a cistella, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Més de 30 minuts bons minuts va aconseguir el Bàsquet Berga femení aquest cap de setmana. L’equip va portar el partit igualat fins al darrer parcial contra el Sallent, un rival de la zona alta, però les bagenques van acabar fent bona la seva superioritat en imposar-se 62 a 48.

L’inici de les visitants va ser molt positiu, amb un parcial de 3 a 11, que les locals van retallar fins a anivellar a 12 al final del quart. En el segon, la igualtat va ser màxima, amb canvis en el lideratge que van acabar amb un 25 a 26. A la represa, les locals van aconseguir un avantatge de fins a 4 punts, però les de negre es van refer per tornar a igualar el partit, 38 a 37. Quan tot apuntava a un final ajustat, ja que la igualtat es mantenia, el Sallent va aconseguir un parcial de 13 a 0 que va condemnar al Berga, i que va situar el definitiu 62 a 48.

Amb 5 victòries per 15 derrotes, les de la capital són ara onzenes a la taula. A la propera jornada rebran al líder, el Corbera, que tan sols ha perdut 3 partits i n’ha guanyat 18. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set30

Comentaris