Casserres Masculí

Ensopegada imprevista del FS Casserres a Castellbisbal (3-2)

Ensopegada imprevista del FS Casserres a Castellbisbal (3-2)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Derrota sorprenent del PC Imagine Casserres a Castellbisbal. Els casserrencs visitaven la pista d’un dels equips condemnats a lluitar per la permanència fins a final de temporada. Tot i això, l’equip va anar sempre a remolc en el marcador i es va acabar quedant a les portes de puntuar.

La primera part va començar amb un Castellbisbal que tenia la pilota però no acabava de crear perill. El Casserres, en canvi, protagonitzava ràpids contracops però sense finalització. En aquest escenari, els locals es van avançar en una jugada que, d’entrada, sembla que no era massa perillosa però que va agafar per sorpresa una defensa poc viva. Els del Berguedà van reaccionar i van passar a portar el ritme del partit, la qual cosa els va servir per empatar novament. Els darrers minuts de la primera meitat van ser realment bons i l’equip casserrenc va marxar al descans amb bones sensacions.

Però a l’inici de la represa una errada defensiva va propiciar que el Castellbisbal es tornés a avançar. A partir d’aquí el Casserres va viure un moment de descontrol, però va revifar i va poder marcar l’empat a dos en una bona jugada col·lectiva. Aleshores el partit es va anivellar molt, però una falta a la frontal de l’àrea va servir per avançar novament el conjunt vallesà. Els darrers cinc minuts de partit van ser un setge cap a l’àrea local, però el Casserres no va ser capaç de materialitzar cap de les múltiples ocasions que va tenir i va tornar cap a casa amb les mans buides. Més info

Amb aquest resultat (3-2), el Casserres segueix a mitja taula. L’equip berguedà és 7è, amb 22 punts i manté la renda respecte les places de descens, ja que els equips de la zona vermella han perdut els seus compromisos. Ara mateix el descens és a 7 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, el PC Imagine rebrà la visita del Monistrol, un rival directe que té els mateixos punts que els del Berguedà. Ara bé, l’equip arriba en molt més bona dinàmica que els casserrencs: encadena 3 victòries consecutives que li han permès allunyar-se del descens. +PROPERA JORNADA

Casserres DH Divisió d'Honor futsal set24

Comentaris