Casserres Masculí

La Llangotera vibra com mai i rescata un empat contra el Magic Sants (4-4)

La Llangotera vibra com mai i rescata un empat contra el Magic Sants (4-4)

Tarda per recordar al pavelló de Casserres. La Llangotera va ser clau per aixecar un partit que s’havia posat molt complicat per al PC Imagine Casserres davant el Magic Sants. El duel va ser intens des del minut 1 i el Casserres va gaudir de minuts de domini, però errades de concentració en serveis de banda van condemnar l’equip a anar a remolc bona part del xoc. Al final, però, l’afició va apretar de valent i l’equip va reaccionar per esgarrapar un valuós empat a 4.

El conjunt casserrenc es va avançar amb un gol de Sitjes al minut tres. L’equip dominava i portava el ritme de partit allà on volia, però els barcelonins van empatar en un gol en pròpia porteria a la sortida d’un servei de banda. De cop, el PC Imagine va perdre els papers i els visitants ho van aprofitar per fer el segon, també de servei de banda. Amb el cop, l’equip es va refer i va tornar a dominar, però sense encert. Es va arribar al descans amb l’1 a 2.

A la represa, el Casserres va començar intens, portant novament el control i tenint ocasions per fer l’empat. Però en una jugada on els locals no van ser prou contundents, el Magic Sants va fer l’1 a 3. I a l’equador de la segona, quan semblava tot perdut, el PC Imagine va empatar el partit en 10 segons màgics on l’escalf i els ànims de la grada van ser determinants. Però, en un altre servei de banda, els visitants es van tornar a avançar. El domini local va seguir i, així, el Casserres va empatar novament.

En el tram final, els visitants van anar a pel partit i van jugar els darrers sis minuts amb porter-jugador. El Casserres, per la seva banda, es va defensar amb seriositat i rigor i l’empat a 4 va ser definitiu. Més info

Amb aquest resultat, els casserrencs són cinquens, amb 13 punts, i mantenen el Magic Sants darrere, a la 6a posició, amb 10. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el PC Imagine es desplaça a la pista de l’Olímpic La Floresta, actual cuer de la categoria, amb només sis punts. +PROPERA JORNADA

FOTO PORTADA: ALBERT CODINA

Berguedà Casserres FS Casserres Futbol sala futsal Màgic Sants set13

Comentaris