Casserres Masculí

El Casserres agafa aire i deixa el Gavà amb un peu i mig a Primera Catalana (2-4)

El Casserres agafa aire i deixa el Gavà amb un peu i mig a Primera Catalana (2-4)
El Casserres celebra un gol, aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Victòria important per al PC Imagine Casserres, el primer equip masculí del FS Casserres. L’equip del Berguedà ha trencat una mala ratxa de quatre derrotes consecutives amb un triomf treballat a la pista del Gavà, que és virtualment equip descendit.

La primera meitat va ser de domini casserrenc, però amb molt desencert de cara a porteria. Carmona va avançar els berguedans, però el Gavà va empatar a pilota aturada. Amb l’1 a 1 es va arribar al descans. A la represa, el Gavà va sortir molt millor i Marc Codina va haver d’aturar un penal en els primers compassos. Poc després, els locals van fer el 2 a 1 i s’avançaven per primera vegada. A partir d’aquí el Casserres va fer un pas endavant, va restablir l’empat i va capgirar el marcador en una gran pressió sobre la pilota. Novament per darrere en el marcador, el Gavà va optar pel joc de 5 i, finalment, el Casserres va sentenciar en un contracop. Més info

Amb aquest resultat, els casserrencs agafen aire i s’allunyen lleugerament de la zona de descens, que és a set punts. L’equip del Berguedà en suma 26 i el primer dels clubs que baixarien de categoria és l’Eixample, amb 19. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, nou desplaçament pel Casserres, que juga a la pista del Magic Sants, actual quart classificat, amb 35 punts. +PROPERA JORNADA

FS Casserres Futbol sala futsal SET29

Comentaris