Berga, Vòlei

El Vòlei Berga dona la cara però no pot derrotar al líder a casa (1-3)

El Vòlei Berga dona la cara però no pot derrotar al líder a casa (1-3)
Foto dels dos equips al final del partit. CEDIDA

El CEB Vòlei Berga segueix amb la seva bona dinàmica de joc i millorant en diversos aspectes, posicionals i defensius. Aquest cap de setmana, però, la visita del líder, els Vikings d’El Prat, va acabar amb una derrota dels berguedans per 3 sets a 1.

L’inici dels locals no va ser el millor. Tot i que l’equip va plantar cara en certs moments, va estar faltat d’intensitat, i va acabar caient en els dos per 18 a 25. En el tercer es comença a veure el Berga de les darreres setmanes, capaç de refer-se de les situacions difícils, i aconsegueix emportar-se el set gràcies a força, potència i actitud, 25 a 15. La dinàmica segueix en el quart, amb els locals dominant amb certa comoditat i arribant a un parcial d’uns 8 punts per al CEB. Un cúmul d’ensopegades, però, se sumen a la revifada dels Vikings, el que es tradueix en set, per 23 a 25, i partit, 1 a 3, pels visitants.

Després d’aquesta jornada, els de blau se situen a la tercera posició de la taula, amb 10 punts. El proper rival també serà de la part alta, ja que el conjunt s’enfrontarà al PAIP Vòlei Club, que amb 11 punts és el segon classificat. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga CEB Berga CEB Vòlei Berga SET29 vòlei vòlei berga

Comentaris