Casserres Femení B

El Casserres B es consolida com un dels equips més en forma de la categoria (1-0)

El Casserres B es consolida com un dels equips més en forma de la categoria (1-0)
Imatge del partit. ALBERT CODINA SOLER

Nova victòria del filial femení del Futbol Sala Casserres. Les jugadores dirigides per Vicente Rodríguez encadenen set jornades sense perdre i 6 victòries en els darrers 7 compromisos. Aquesta setmana han guanyat per la mínima (1-0) a un rival directe en la lluita per les places de la meitat alta de la classificació, l’Alheña.

El partit va ser molt intens i igualat. La primera meitat va ser de domini visitant, però l’Alheña no va ser capaç d’aprofitar cap ocasió per obrir la llauna. A la represa, el Casserres va despertar i va fer un gran treball col·lectiu per avançar-se en el marcador, amb una diana de Clàudia Boixader. Amb avantatge mínim, l’equip va haver de patir de valent per mantenir el resultat, però ho va aconseguir. Més info

Amb aquesta victòria, el Casserres es manté a la sisena posició, amb 33 punts però s’acosta a l’Alheña, que és cinquè, amb 35. La quarta posició també és més a prop: la té el Futsal Cervelló, que és a quatre punts. L’Olympic la Floresta, tercer, és a 6 de les casserrenques. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, el Casserres torna a jugar com a local. En aquesta ocasió rebrà la visita del Terrassa Les Saveurs, que és novè i encadena tres jornades sense conèixer la victòria. +PROPERA JORNADA

Fes clic aquí per veure totes les fotos del partit, d’Albert Codina Soler

Casserres futsal Futsal femení SET29

Comentaris