Berga, Vòlei

Remuntada de prestigi del Vòlei Berga (2-3)

Remuntada de prestigi del Vòlei Berga (2-3)
L'equip al final del partit. CEDIDA

El CEB Vòlei Berga ha tornat a sumar una important i prestigiosa victòria aquest cap de setmana. Ho ha fet remuntant contra un equip veterà, un conjunt de la vella escola, com és el Sant Boi, per acabar-se imposant per 2 sets a 3.

El primer set no presagiava res de bo. El conjunt local va ser molt superior en tots els aspectes, tant tècnicament com tàcticament, tant en defensa com en atac, i es va imposar per un contundent 25 a 14. Però l’equip es va refer, va treure forces d’on va poder per superar-se a ell mateix, plantant cara a un equip superior en el global del joc, i situant un 23 a 25 que empatava el partit a 1. El Sant Boi va tornar a prendre avantatge amb un 25 a 23, però els de blau, carregats de ganes i ànims, van poder forçar el set definitiu, amb un 23 a 25. En el cinquè parcial, la intensitat i potència del Berga va fer decantar el duel, amb un 12 a 15.

El CEB segueix ara a la segona posició de la classificació, amb 10 punts, a 3 d’un sòlid líder, els Vikings del Prat. Els berguedans preparen ara la visita del Voleinova B, un rival assequible, ja que és el cinquè classificat amb 6 punts. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga CEB CEB Berga CEB Vòlei Berga set27 vòlei vòlei berga

Comentaris

  • Jordi

    Va ser un partit amb molta emoció i molt intens.
    Gràcies per la crònica.