Berga, Vòlei

Sever inici de la segona fase pel Vòlei Berga (3-0)

Sever inici de la segona fase pel Vòlei Berga (3-0)
Un moment del partit. CEDIDA

L’inici de la segona fase de la competició ha fet tocar de peus a terra al Vòlei Berga. L’equip va caure derrotat per 3 a 0 a la pista dels Vikings Volei Prat.

El rival va demostrar la seva força i superioritat en tot moment. Tot i això, l’equip va anar de menys a més, i del 25 a 6 del primer set es va passar al 25 a 15 del segon i al 25 a 17 del tercer. El Berga va poder plantar cara en atac i en defensa en aquests darrers sets, i com més avançava el partit més competitiu era l’equip. Els visitants, però, no van trobar la constància necessària per trencar el ritme del rival.

Els berguedans són ara, amb 0 puntscuers del grup 2, un de més complicat del de la primera fase, en el qual encara tan sols s’ha jugat el seu partit. A la propera jornada, la setmana vinent, el Berga hauria de rebre al PAIP Vòlei Club, però el partit s’ha ajornat per problemes d’agenda dels rivals. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga CEB Vòlei Berga set19 vòlei vòlei berga

Comentaris