Berga, Vòlei

Segueix la bona dinàmica d’un Vòlei Berga que ja és líder (0-3)

Segueix la bona dinàmica d’un Vòlei Berga que ja és líder (0-3)
Un moment del partit a Sant Boi. CEDIDA

Sens dubte, aquesta ha de ser la temporada del CEB Vòlei Berga. Les tres victòries de l’inici de la temporada demostren que l’equip ja està preparat per competir a un altre nivell. Aquest cap de setmana, els de blanc es van imposar per 0 sets a 3 a la pista del Sant Boi.

L’equip es va mostrar sòlid a nivell tàctic al llarg de tot el partit, coment poques errades, i va saber mantenir un ritme constant. El duel va estar marcat per la igualtat en el marcador, però els visitants es van imposar en els dos primers per 23 a 25 i 19 a 25. En el darrer, els locals van aconseguir agafar distàncies d’uns 7 punts, però el Berga va ser capaç de mantenir el ritme i centrar-se per frenar l’ofensiva dels locals, per acabar remuntant i situar el 21 a 25 que matava el partit.

Els 3 partits guanyats, amb 9 sets a favor i tan sols 1 en contra, atorguen 9 punts a un Berga que se situa ja com a líder del grup. Passat el pont de desembre, els de blanc rebran la visita del Taradell, que és el quart classificat amb 6 puts, 2 victòries i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga CEB CEB Vòlei Berga set14 vòlei vòlei berga

Comentaris

  • Jordi

    Estem tenint un bon inici de la temporada.
    Gràcies per la crònica!