Berga, Vòlei

El CV Gironella pateix més del compte però es retroba amb la victòria (3-1)

El CV Gironella pateix més del compte però es retroba amb la victòria (3-1)
Imatge dels dos conjunts. CEDIDA

Patint més del compte, però seguint sumant. Així és com es va desenvolupar el partit del CV Gironella d’aquest cap de setmana, que l’enfrontava a l’AV Barcelona B. Els berguedans es van imposar per 3 sets a 1, però pels pèls no van anar al cinquè i definitiu parcial.

Les sensacions inicials van ser molt positives per al Gironella, evidenciant certa superioritat i imposant-se per 25 a 17 sense complicacions. En el segon, l’equip s’adorm i acaba imposant-se més ajustadament, per 25 a 22 i, en el tercer, aquesta mala dinàmica va a més, el ritme decau i cert excés de confiança, el que sumat a la millora dels visitants després de 2 sets molts desencertats porta al 2 a 1, amb un 22 a 25. En el quart set es va accentuar fins al punt que els barcelonins van posar un 9 a 18 que presagiava un cinquè i definitiu assalt, però el Gironella es va retrobar amb el seu joc en el moment més important, i va saber girar la truita per posar el 25 a 23 que posava el 3 a 1 final.

Amb aquest resultat, el Gironella és segon classificat, amb 9 punts. El pròxim partit serà contra el Vòlei 6 Manresa, que amb 6 punts és el quart a la taula. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

club volei gironella cv gironella Gironella set28 vòlei volei gironella

Comentaris