Casserres CF, CF Sant Salvador de Cercs

El Sant Salvador acaba suant per guanyar el Casserres (3-2)

El Sant Salvador acaba suant per guanyar el Casserres (3-2)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada, a Sant Jordi de Cercs. CEDIDA

Victòria important del Sant Salvador de Cercs en el derbi comarcal contra el Casserres. Els de l’Alt Berguedà van avançar-se en el marcador a la primera meitat i van fer dos gols més a la represa per fer un 3 a 0 que semblava definitiu. Amb tot, a les acaballes, el Casserres va despertar i va estar a punt d’esgarrapar un empat i, fins i tot, remuntar el partit. Sigui com sigui, el 3 a 2 va ser definitiu.

Els cercorins van obrir la llauna en el primer temps gràcies a un penal clar transformat per Jordi Casals. Durant la resta del primer temps, el Sant Salvador va tenir alguna ocasió més, mentre que el Casserres es mostrava bastant espès. A la represa, els locals van fer dos gols més en aprofitar dos contracops i deixaven pràcticament vist per sentència el partit. Tot i això, a les acaballes, un gol de penal de Quim Escalé i un altre d’Oriol Andoni Torras van posar emoció al partit, que va acabar amb la sensació que, si arriba a durar uns minuts més, el Casserres hagués rascat algun punt. Més info

Amb aquest marcador, el Sant Salvador escala posicions a la classificació: ja és 11è, amb 21 punts. Per la seva banda, el Casserres en perd una i cau a la novena posició, amb 27 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, dos nous derbis comarcals. El Sant Salvador rep el Montmajor, que és cinquè, amb 39 punts; i el Casserres visita l’Avià B, que és setè, amb 34. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana set28

Comentaris