Berga, Vòlei

El CEB Vòlei Berga no abaixa el llistó (1-3)

El CEB Vòlei Berga no abaixa el llistó (1-3)
El CEB Vòlei Berga celebra un punt, en una imatge d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova victòria el CEB Vòlei Bega, en el quart partit d’aquesta segona fase. L’equip es va imposar a la pista del CV Sant Quirze (el partit no es va poder jugar a Berga a causa del Torneig Casteller), per 1 set a 3, ratificant la solidesa com equip.

L’equip va dominar en els primers compassos, imposant-se més còmodament en el primer set, 21 a 25, i patint una mica més en el segon, havent de remuntar amb un parcial d’uns 8 punts, per posar el definitiu 23 a 25. El partit es va complicar en el tercer, a causa de canvis en l’estratègia de joc de l’equip rival, una millora defensiva i, esperonat per això, arribant a situar el 25 a 23. En el darrer, després d’un bon inici dels berguedans, el rival va aconseguir retallar diferències, però els visitants no es van deixar espantar i, després de remuntar 2 pilotes de set, es van acabar imposant amb un 25 a 27 que posava el definitiu 1 a 3.

Amb 8 punts, els berguedans són ara tercers, empatats amb el Sant Boi, segons, a 2 punts del primer, els Vikings del Prat. Precisament, el proper partit del CEB Berga serà contra el Sant Boi, en un duel directe. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga CEB Vòlei Berga set25 vòlei vòlei berga

Comentaris