Gironella, Vòlei

El CV Gironella comença la segona volta de la millor manera (0-3)

El CV Gironella comença la segona volta de la millor manera (0-3)
Un partit del CV Gironella. CEDIDA

Victòria i liderat per al CV Gironella en l’inici de la segona volta. L’equip es va mostrar ordenat i precís, i va aconseguir guanyar per 0 sets a 3 al Volei 6 Manresa (22-25 / 23-25 / 26-28).

L’inici va ser força igualat, però el Gironella, que va entendre que els errors es pagarien cars, es va acabar imposant 22 a 25. En el segon els visitants també van començar per davant i sumaren una bona distància i, tot i que els manresans aconseguiren igualar-lo al final a 23, s’emportaren de nou el set, 23 a 25. La història es va repetir en el tercer, amb un rival que escurçava distàncies quan el Gironella ja ho veia a tocar. Els visitants, però, van posar el 0 a 3 amb un set de 26 a 28.

L’autoritari inici de la segona volta situa als berguedans a la primera posició del grup 3, amb 3 punts, empatat amb el Sabadell, amb qui té l’average a favor. Precisament, els sabadellencs seran el rival que rebrà el Gironella d’aquí a dues setmanes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

cv gironella Gironella set20 vòlei volei gironella

Comentaris