Gironella, Vòlei

Victòria i liderat pel CV Gironella (3-1)

Victòria i liderat pel CV Gironella (3-1)
El CV Gironella disputant el seu partit del cap de setmana. CEDIDA

Nou pas important pel Club Vòlei Gironella. El passat cap de setmana, el conjunt berguedà va seguir en la seva progressió de joc i resultats remuntant un matx contra un rival experimentat. La victòria en la visita del Vòlei Màsters de Sabadell per 3 sets a 1 situa ara al conjunt gironellenc a la primera posició del grup en aquesta segona volta.

Els locals van tenir dificultats per entrar al partit contra un rival amb jugadors veterans i amb experiència, que volien imposar el seu ritme i, especialment en el primer set, l’equip comet diverses errades en la construcció de les jugades, que el porten a perdre el primer assalt. El va seguir sent bastant psicològic, amb un conjunt visitant que protestava i discutia reiteradament. Però l’equip estava dins el partit, concentrat i sabent aprofitar el nerviosisme del Sabadell, i ho va demostrar en el segon set, imposant-se 25 a 21 i, després d’un tercer on van tornar a haver-hi irregularitats, tot i que se’l van importar per 25 a 22, van tornar a dominar en el darrer per posar el 25 a 21.

Amb el ple de victòries, el conjunt berguedà puja fins a la primera posició de la taula, sumant 6 punts. D’aquí a dos caps de setmana, els gironellencs rebran al Gavà, ara segon classificat amb 3 punts, 1 victòria i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

cv gironella Gironella set22 vòlei volei gironella

Comentaris