Handbol

L’Handbol Berga perd la imbatibilitat i demora l’ascens (25-18)

L’Handbol Berga perd la imbatibilitat i demora l’ascens (25-18)
Subirana remata a porteria. PEMI SERAROLS

No ha pogut ser. L’Handbol Berga ha caigut clarament aquest cap de setmana en la visita a la pista del segon classificat, el Salou, per 25 a 18, i ha perdut així la seva ratxa de partits sense perdre aquesta temporada, que ha arribat als 19. El conjunt va anar a remolc tot el partit davant un rival que va ser clarament superior, més enllà de moments puntuals, i no va poder oferir un bon resultat a la cinquantena d’aficionats que es van desplaçar en autocar fins al pavelló, als quals l’equip ha agraït per activa i per passiva el seu suport. L’equip segueix així a 3 punts de l’ascens matemàtic.

Des de l’inici, els berguedans van voler evitar que el Salou els fes mal a través de la seva potent primera línia, per la qual cosa van haver de tancar molt bé la seva defensa. Però, tot i que ho aconseguia en certa forma, els locals sempre trobaven la manera de fer mal, i van aconseguir arribar al descans amb un avantatge clar de 4 gols, 13 a 9.

Els verd i vermells seguiren xocant contra la dura defensa dels rivals a la segona meitat, amb poques idees en atac per capgirar la situació. El Berga va seguir tirant de ganes de retallar la diferència, però els errors puntuals al contracop també van impossibilitar que l’equip tingués cap opció al tram final, fins a arribar al definitiu 25 a 18.

Amb aquest resultat, els berguedans segueixen com a líders del grup, amb 17 victòries, 2 empats i aquesta derrota, però el Salou s’acosta ara a 2 punts i té l’average favorable. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquest cap de setmana vinent l’equip rebrà al Ripollet, que és desè i tan sols ha sumat 15 punts. Una victòria deixaria al Berga a 1 punt d’aconseguir l’ascens de forma matemàtica. + PROPERA JORNADA.

 

Fotos del partit. Pemi Serarols

Salou 1

Salou 2

Salou 3

Salou 4

Salou 5

Salou 6

Salou 7

Salou 8

Salou 9

Salou 10

Salou 11

Salou 12

Salou 13

Salou 14

 

Berga Handbol handbol berga set28

Comentaris