Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga pateix per derrotar el cuer a casa (73-68)

El Bàsquet Berga pateix per derrotar el cuer a casa (73-68)
Oriol Tintó penetra a cistella, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga va suar de valent aquest cap de setmana per derrotar el cuer a casa. L’equip va anar per davant del partit pràcticament en la seva totalitat, però no va aconseguir sentenciar-lo fins al final, quan es va imposar al Peña Fragatina per 73 a 68, tan sols per 5 punts.

El Berga va aconseguir un parcial de 0 a 9 només de començar el partit, però els visitants van retallar diferències fins al 19 a 17 del primer quart. En el segon, els locals aconseguiren un avantatge d’uns 6 punts, que van mantenir fins al descans, 38 a 32. A la represa l’equip aguanta la distància, fins que un parcial dels visitants de 0 a 9 va situar l’empat a 50, per arribar al darrer temps 51 a 50. Els de negre desperten a l’inici del quart quart i s’escapen de 8 punts al marcador, aconsegueixen administrar la diferència i, tot i que el rival s’acosta a 2 punts, s’acaben imposant per 5, amb el 73 a 68.

La 4a victòria de la temporada, per 7 derrotes, situa al Beep Berga a la novena posició de la classificació. La setmana vinent l’equip visitarà el Barberà Team Values B, que és penúltim classificat amb 3 victòries i 7 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set19

Comentaris