Casserres Masculí

Gerro d’aigua freda que allarga la mala ratxa del Casserres (4-5)

Gerro d’aigua freda que allarga la mala ratxa del Casserres (4-5)
Els dos porters del PC Imagine, escalfant. ALBERT CODINA SOLER

El PC Imagine Casserres segueix immers en una perillosa ratxa negativa. Els casserrencs acumulen quatre partits sense guanyar i són a només quatre punts de la zona de descens. Aquesta setmana han rebut la visita de l’Alheña, un equip de la part alta que manté intactes les seves opcions de promoció, i el compromís s’ha saldat amb un gèlid 4 a 5. Els casserrencs van fregar la victòria però els visitants van acabar decantant el marcador al seu favor gràcies a un contracop a falta de vint segons pel final.

El partit va començar de manera immillorable. La grada apretava i els jugadors responien amb dos gols per encarrilar la victòria. Però a les acaballes de la primera meitat, una errada defensiva i un xut potent van permetre a l’Alheña igualar el partit.

A la represa, l’Alheña es va avançar per primera vegada i això va fer que el Casserres avancés línies. Fruït d’aquest esperit ofensiu, van arribar dos grans gols dels locals que capgiraven el marcador. A partir de llavors, l’Alheña es va disposar a jugar de cinc i en una descompensació defensiva del Casserres van aconseguir empatar el partit. Amb el 4 a 4 en el marcador, els casserrencs es van negar a conformar-se i van anar a per la victòria, però això va fer que deixessin més espais del compte a darrere i, en un contracop, l’Alheña va fer el definitiu 4 a 5 a falta de 20 segons pel xiulet final. Més info

Amb aquesta derrota, el PC Imagine és novè, amb 23 punts, però veu com l’Eixample, l’equip que marca la zona de descens, retalla distàncies i se situa a només quatre punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana que ve, compromís clau per als de Casserres, que juguen a la pista del Gavà. El proper rival és penúltim, amb només onze punts i està pràcticament sentenciat a baixar de categoria. A més, encadena una ratxa de resultats que és encara pitjor que la dels casserrencs: fa 8 jornades que no guanya (des de l’últim partit del 2018). +PROPERA JORNADA

Alheña DH Divisió d'Honor FS Casserres futsal set28

Comentaris