Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El Bàsquet Berga femení es retroba amb la victòria (51-42)

El Bàsquet Berga femení es retroba amb la victòria (51-42)
Un moment del partit del cap de setmana. BÀSQUET BERGA

L’equip femení del Bàsquet Berga ha aprofitat la visita d’un rival de la zona mitja per aconseguir la seva tercera victòria de la temporada. Les de negre van dominar, en un partit ple d’alts i baixos, i es van imposar al CB Artés per un clar 51 a 42, un resultat que esperona al conjunt a l’inici de la segona volta.

Les locals ja van començar el partit amb bon peu, aconseguint diferències de fins a 5 punts, i acabant el primer quart 10 a 7. En el segon van sumar un parcial de 10 a 1 que els va donar un marge de fins a 12 punts de diferència, però en van encaixar un de 0 a 11 que va tornar a igualar un duel que arribava al descans 26 a 23.

Un bon inici a la segona meitat va donar-los-hi un marge d’11 punts, però les bagenques van tornar a retallar per arribar al darrer temps 39 a 34. En el quart quart, les visitants es van mantenir al partit en els primers compassos, però les berguedanes van saber solventar-lo a temps per no haver de patir, amb un parcial de 9 a 0 que les posava 15 punts per davant. En els darrers minuts, l’Artés va poder maquillar el resultat fins per posar el 51 a 42.

Amb aquest resultat, les de negre segueixen a l’onzena plaça de la taula, amb un balanç de 3 victòries i 10 derrotes. L’equip prepara ara la visita a la pista del líder, l’Òdena Club Bàsquet, que tan sols ha perdut 1 partit i n’ha guanyat 12. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set22

Comentaris