Handbol

L’Handbol Berga comença l’any sense abaixar el llistó (25-28)

L’Handbol Berga comença l’any sense abaixar el llistó (25-28)
Pep Fornell xuta a porteria, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga ha començat l’any com el va acabar, amb una victòria. L’equip no es vol relaxar en el segon tram de temporada i espera mantenir la seva ratxa d’imbatibilitat. Aquest passat cap de setmana, victòria per 25 a 28 a la complicada pista de La Salle Montcada C.

El Berga va intentar donar ritme al joc, però jugant amb calma en estàtic, i tancar bé la defensa 3-2-1. L’equip va fer un gran inici en les dues facetes, però va patir una davallada a l’equador que li va fer perdre l’avantatge de 3 gols. Lluny d’espantar-se, l’equip es va refer i va aconseguir arribar al descans 2 gols a sobre, 13 a 15. A la represa va seguir la mateixa tònica, intensificant els replegaments per evitar els contracops del rival, i posant un punt més de pausa en l’atac estàtic. D’aquesta manera, els verd i vermells van mantenir l’avantatge i, tot i que el rival es va acostar lleugerament, la bona feina de l’equip va situar el definitiu 25 a 28.

L’onzena victòria de la temporada fa sumar un total de 23 punts al Berga, que tan sols ha concedit un empat. L’equip té 3 punts de marge sobre el Salou, i 4 contra el Martorell B, que ha empatat aquesta passada jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

Precisament, la setmana vinent l’equip rebrà el Martorell en un duel molt important, ja que podria ampliar la diferència amb el tercer a 6 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set20

Comentaris