Handbol

Pur tràmit abans del partit de la temporada (34-21)

Pur tràmit abans del partit de la temporada (34-21)
L'Handbol Berga després d'un temps mort, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Partit més que tranquil per l’Handbol Berga aquest cap de setmana. Els verd i vermells es van imposar al Guissona per un clar 34 a 21, que els va servir per retrobar-se amb el seu nivell i afrontar amb ganes un dels partits més decisius de la temporada. El conjunt visitarà, aquest cap de setmana vinent, al Salou, el rival més directe i, en cas de victòria, i en funció de la resta de resultats, podria assegurar-se l’ascens de forma matemàtica.

Des de l’inici, els locals van competir amb ganes de recuperar el bon joc i sumar un partit plàcid. La seva superioritat es va fer palesa en els primers compassos, i el conjunt va aconseguir cert avantatge de forma progressiva. La superioritat defensiva i el ritme en el joc van deixar un marcador de més 6 gols pels berguedans al descans. A la segona part, la tònica va seguir pel mateix camí, i el cos tècnic va aprofitar per provar alternatives tàctiques i jugadors en posicions diverses. El Berga va passar per un mal tram de partit en els darrers compassos, però en cap moment el Guissona va aconseguir fer perillar el matx.

Ara mateix, resten 7 jornades pel final (14 punts en joc), i l’equip suma 36 punts, pels 32 del Salou, els 26 del Cambrils B i els 25 del Martorell B. La classificació sencera, AQUÍ.

Amb la derrota del Salou d’aquesta passada jornada, l’equip pot aconseguir l’ascens matemàtic a la pista dels tarragonesos si guanya i l’afavoreix algun altre resultat. Precisament, per la importància del duel, el club ha posa un autobús a disposició dels aficionats per fer el desplaçament fins a Salou i animar a l’equip en aquest partit vital. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set27

Comentaris