Futbol, CE Puig-reig

La màxima igualtat condueix a l’empat entre Matadepera i Puig-reig (0-0)

La màxima igualtat condueix a l’empat entre Matadepera i Puig-reig (0-0)
Xavi Valencia, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Partit més que travat aquest cap de setmana pel Puig-reig. L’equip no va passar de l’empat a 0 contra el Matadepera, en un duel que va estar clarament dividit, on els equips no van transformar les oportunitats de gol i els visitants no van fer bona la superioritat numèrica de la segona meitat.

Des de l’inici el joc va ser poc fluid i es va situar al mig del camp. Els dos equips van disposar d’ocasions, tot i que tampoc abundants, però no les van saber aprofitar. De fet, als puigreigencs els hi van anul·lar dos gols que els hi podrien haver donat els tres punts. Els minuts passaven i els berguedans no aconseguien trencar amb aquesta dinàmica i fer-se amb el domini del joc. L’expulsió de Sergi Romero per vermella directa just abans d’arribar al descans (43′) feia guanyar opcions al Puig-reig d’emportar-se el partit, però els locals es van saber defensar i els visitants no van trobar la manera d’anotar. A la segona meitat, el duel va seguir exactament per la mateixa línia, amb els verd i vermells desaprofitant una bona oportunitat de sumar tres punts.

Amb aquest resultat, els puigreigencs sumen 37 punts i se situen a la vuitena posició de la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara a aquest cap de setmana, els homes de Martí Casafont rebran al Viladecavalls, un rival directe, ja que és setè, amb 43 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Futbol Puig-reig set28 Tercera Catalana

Comentaris