Handbol

L’Handbol Berga s’aferra al liderat amb un empat en el darrer sospir (25-25)

L’Handbol Berga s’aferra al liderat amb un empat en el darrer sospir (25-25)
Viladrich remata a porteria. PEMI SERAROLS

L’Handbol Berga s’ha salvat de la primera derrota de la temporada, que li hauria fet perdre el lideratge. De fet, tot i el mal partit d’aquest cap de setmana, hauria pogut guanyar després de remuntar 4 gols de diferència al tram final, però va acabar firmant les taules a 25 amb el Salou, el tercer classificat.

L’equip va tenir 10 minuts bons a l’inici, que van servir per situar un parcial de 9 a 4. Amb els pas dels minuts, però, apareixien problemes per tancar la defensa, amb un rival que trencava les línies fàcilment. Això, sumat a les precipitacions en atac, va portar els verd i vermells a arribar al descans 4 gols per sota.

La tònica va seguir igual a la represa, constatant una de les pitjors actuacions de la temporada, especialment en la faceta defensiva, i el Salou es va seguir majoritàriament davant al marcador. L’equip de casa va tirar de ganes i actitud i, empès per l’afició, per tornar a liderar el partit, però els visitants van recuperar l’avantatge de 4 gols. A falta de 2 minuts pel final, els berguedans van poder posar el 24 a 25, i fer una bona defensa a la jugada posterior. Després d’un temps mort local, l’equip va aconseguir implementar la jugada amb encert per posar l’empat a 25. A les acaballes, el Berga va recuperar la darrera possessió del Salou, però l’àrbitre va xiular el final en l’inici d’un contracop que hauria pogut donar el partit a l’equip local.

Amb el punt, l’equip en suma 13 i segueix com a líder en solitari, perseguit pel Martorell B, ara a 1 punt, i el Salou i La Salle Montcada, a 2. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent, desplaçament – a priori – assequible, a la pista del Joventut Ripollet, que és onzè amb 4 punts. +PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set12

Comentaris