Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Poques opcions pel Bàsquet Berga femení a la pista del segon (56-32)

Poques opcions pel Bàsquet Berga femení a la pista del segon (56-32)
Jugadores del Bàsquet Berga lluiten per una pilota, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Després d’una bona dinàmica de joc i de resultats, amb 2 victòries consecutives, el Bàsquet Berga femení s’ha tornat a trobar amb la derrota. Les de negre van anar a remolc durant tot el partit a la pista del segon classificat, el Castellet, que va mostrar la seva superioritat, escenificada en el resultat final de 56 a 32.

Aviat es va fer evident la diferència entre els equips, que van obrir escletxa al tram final d’un primer període que va acabar 18 a 9. En el segon quart, de baixa anotació, el Castellet va agafar un avantatge de fins a 14 punts, però el Berga va retallar lleugerament per arribar al descans 27 a 16. El parcial de 10 a 0 va matar el partit en el tercer període, que va acabar 38 a 22. En el darrer, les noies van intentar que la diferència no fos més gran, però va acabar amb el contundent resultat final.

Amb 5 victòries per 13 derrotes, les noies se situen a la vuitena posició de la taula. L’equip espera retrobar-se amb la victòria en la visita del cuer, el Navàs, que no ha guanyat cap partit dels 18 disputats. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga set27

Comentaris