Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Segueix la mala dinàmica al Bàsquet Berga femení (25-43)

Segueix la mala dinàmica al Bàsquet Berga femení (25-43)
Inici d'un partit del Bàsquet Berga femení, aquesta temporada. BÀSQUET BERGA

No hi ha manera que l’equip femení del Bàsquet Berga estreni la casella de victòries. L’equip ha tornat a caure, aquest cop per un contundent 25 a 43, en la visita del CB Castellet.

El primer parcial ja va ser negatiu per a les de negre, acabant 5 a 12, i una mala arrencada en el segon no va fer més que eixamplar la diferència, 11 a 22 al descans. Les berguedanes busquen capgirar la truita a la represa, però amb el pas dels minuts les visitants acaben demostrant la seva superioritat, posant el 19 a 31 al tercer quart. En el darrer, la diferència encara es fa més palesa amb el 43 a 25 final.

Amb 6 derrotes, el conjunt se situa a la dotzena posició, tan sols per sobre del Navàs. Precisament, la setmana vinent buscaran la primera victòria al camp de les bagenques, que tampoc han sumat cap victòria en 6 jornades. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set10

Comentaris