Bàsquet Berga femení, Bàsquet

Un Bàsquet Berga femení irregular segueix buscant la primera victòria (50-27)

Un Bàsquet Berga femení irregular segueix buscant la primera victòria (50-27)
El Bàsquet Berga femení jugant a la pista de l'Esparreguera. CEDIDA

No serà fàcil aconseguir la primera victòria per al Bàsquet Berga femení. L’equip ha tornat a caure aquest cap de setmana a causa de la manca de regularitat al llarg de partit, per 50 a 27 al camp de l’Esparreguera, que ja és líder en solitari.

Les locals ja van agafar un avantatge des de l’inici, en un primer quart que va acabar 13 i 5. Les berguedanes no van voler acomiadar-se del partit, però, i van aguantar en el segon, 22 a 11 al descans. Però a la segona meitat, l’Esparreguera va mostrar la seva superioritat amb un parcial de 8 a 0 només començar, posant al 37 a 17 abans dels darrers 10 minuts. En l’últim quart, les berguedanes van resistir i van evitar que la diferència fos més gran, fins al 50 a 27 final.

Amb 5 derrotes, l’equip se situa a l’onzena plaça de la taula. Ara prepara la visita del Castellet, que és el cinquè classificat, amb 3 victòries i 2 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga Femení set9

Comentaris