C AT Gironella

El Gironella sua de valent per sumar tres punts més (1-0)

El Gironella sua de valent per sumar tres punts més (1-0)
Pau Ragués va ser l'autor de l'única diana del partit. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova victòria de l’Atlètic Gironella, que es consolida a la segona posició del grup 7 de Tercera Catalana. Els nois de Xavi Díaz han topat aquest cap de setmana amb un rival rocós i molt ben posat en defensa, i han hagut de suar de valent per endur-se els tres punts. El Viladecavalls va posar les coses molt complicades, però una diana de Pau Ragués des del punt de penal va decantar la balança cap als de casa.

Els primers 30 minuts de partit van ser de domini gironellenc, però l’equip va malgastar les nombroses ocasions que va tenir. En el darrer tram de primer temps, el Gironella va desconnectar i el Viladecavalls va tenir alguna ocasió per avançar-se, però també les va desaprofitar.

A la represa, el partit estava totalment obert i els visitants van seguir amb el plantejament de la primera meitat: tancats a darrere i amb ràpides sortides al contracop. El Gironella va seguir-ho intentant fins que un penal molt clar va servir a Pau Ragués per obrir la llauna. A partir d’aquí, els locals van tenir alguna ocasió per sentenciar però no ho van aconseguir. El Viladecavalls va fer algun intent d’aixecar les orelles, però no va tenir cap ocasió clara per igualar el partit. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella es manté a la segona posició i es distancia encara més de l’Avià, que és tercer però ja és a 10 punts. El líder, el Calaf, no ha jugat aquesta setmana. Els de l’Anoia havien d’enfrontar-se al Puigcerdà però, tal com va passar al Gironella fa unes setmanes, el partit ha quedat suspès. Tot plegat fa que els de Xavi Díaz retallin tres punts al Calaf, que ja és a només 6. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent el Gironella visita el camp de l’Artés, un equip que encadena set jornades sense perdre, però que és a mitja taula: 10è, amb 33 punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Pau Ragués set27 Tercera Catalana Viladecavalls

Comentaris