Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El Bàsquet Berga femení comença a somriure encadenant dues victòries consecutives (60-59)

El Bàsquet Berga femení comença a somriure encadenant dues victòries consecutives (60-59)
Lopez penetra a cistella, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Després d’un inici de temporada amb certa sequera de victòries, el Bàsquet Berga femení per fi ha aconseguit millorar en resultats, encadenant dues victòries seguides. Els partits guanyats contra el Viladecavalls, per un contundent 35 47, i contra l’Esparreguera, per 60 a 59, deixen a l’equip amb aspiracions d’escalar posicions a la taula en els pròxims partits.

En el primer d’aquests partits, després d’un mal inici, anotant molt poc en un primer parcial que va acabar 15 a 6, l’equip es va refer en el segon quart, i es va acostar al marcador amb el 25 a 23 del descans. En el tercer temps, les noies van situar un parcial de 0 a 5 que les posava per davant, arribant 30 a 31 al quart quart. En aquest, després d’un intercanvi de cistelles en la primera meitat, les noies van aconseguir un demolidor parcial de 0 a 12, per passar de l’empat a 35 al definitiu 35 a 47.

Pel que fa al partit d’aquest cap de setmana passat, la història va ser diferent. L’equip va anar a remolc en els dos primers parcials, 15 a 21 al final del primer, i 27 a 36 al descans, havent encaixat un parcial d’11 a 0. Però les de negre es van posar les piles a la represa, i al final del tercer quart van sumar un parcial de 9 a 0 que les acostava al marcador, situant-se als darrers 10 minuts amb un 47 a 49. En el quart decisiu van aconseguir posar-se per davant aviat, i va ser l’Esparreguera qui, tot i no allunyar-se a més de 3 punts, va anar per darrere i no va poder fer res per evitar la derrota per 60 a 59.

Les dues victòries consecutives de les berguedanes deixen a l’equip amb un balanç de 5 a 12, que les deixa a la desena plaça. L’equip prepara ara la visita al camp del Castellet, un rival encara més complicat, ja que és el segon classificat amb un balanç de 13 victòries per 4 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga bàsquet berga femení Berga set26

Comentaris