UE Avià

L’Avià mostra la seva pitjor versió i encadena la segona derrota consecutiva (5-2)

L’Avià mostra la seva pitjor versió i encadena la segona derrota consecutiva (5-2)
Sergi Vilalta es lamenta d'una acció del derbi contra el Puig-reig, fa setmanes. ALEIX CAMPRUBÍ

Dona la impressió que aquest final de temporada se li farà llarg al primer equip de la Unió Esportiva Avià. El conjunt dirigit per Joan Flores ha encadenat aquesta setmana la segona derrota consecutiva, consumant un 0 de 6 que no passava des dels dos primers partits de la temporada. L’equip veu com el Gironella s’allunya encara més i, amb ell, les opcions de disputar la promoció d’ascens a Segona Catalana. Aquesta setmana els avianesos han caigut golejats al camp d’un equip de mitja taula, el Sant Pere Nord, per 5 a 2.

L’equip va fer la pitjor primera part de la temporada. La manca d’intensitat i el poc esperit competitiu va fer que el Sant Pere Nord col·loqués el 3 a 0 en el marcador en poc més de mitja hora. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A l’inici de la represa, els locals van fer el quart gol i deixaven vist per sentència el partit. A partir d’aquí, l’Avià va treure una mica d’orgull propi i va poder maquillar el marcador. Primer, Lianes va fer el 4 a 1 i l’equip va gaudir d’alguna ocasió per retallar encara més la diferència. Però a les acaballes, un gol en pròpia porteria va fer pujar el 5 a 1 en el marcador. Amb el temps pràcticament complert, Diego va fer el definitiu 5 a 2. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià manté la tercera posició, però cada vegada té els seus perseguidors més a prop i, per contra, Calaf i Gironella, més lluny. Els avianesos sumen 47 punts i ja són a 10 de la segona posició. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent l’Avià rebrà la visita del Castellbell i el Vilar, un equip que està profundament immers en una ratxa negativa de resultats i és un ferm candidat a baixar de categoria. A banda de recuperar el camí de la victòria, l’objectiu de l’Avià per a aquest enfrontament és recuperar sensacions i trobar al·licients que permetin acabar l’any en un bon nivell competitiu. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Sant Pere Nord set27 Tercera Catalana

Comentaris