Futbol, CE Puig-reig

Victòria treballada però ajustada del Puig-reig (1-0)

Victòria treballada però ajustada del Puig-reig (1-0)
Miki López en una conducció contra el Gironella, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ I PONT

El CE Puig-reig ha sumat una nova victòria aquest cap de setmana, en la visita del Puigcerdà. Va ser per la mínima, per 1 gol a 0, per bé que el conjunt local va dominar el partit i generar més ocasions.

Els verd-i-vermells van controlar el partit pràcticament des de l’inici, disposant d’ocasions, algunes de les quals molt clares, però que van acabar perdonant. El gol es resistia i no va arribar fins pocs minuts abans d’arribar al descans, gràcies a una diana de Joel Fonseca ‘Jul’ (41′). A la segona meitat els locals van seguir dominant i, tot i que al tram final el Puigcerdà també va disposar d’algunes ocasions per empatar, els berguedans s’acabaren emportant la treballada victòria.

Els tres punts porten al conjunt puigreigenc fins a la vuitena posició de la taula, amb 10 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip visitarà el San Lorenzo, que és tretzè amb 5 punts. + PROPERA JORNADA.

ce puigreig puigreig set6

Comentaris