Futbol, CE Puig-reig

Gerro d’aigua freda abans de l’aturada (0-2)

Gerro d’aigua freda abans de l’aturada (0-2)
Miki Lopez, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Puig-reig va intentar fins al final anar-se’n de vacances amb una victòria, però les adversitats el van superar. El partit va estar dividit i no es va decantar fins al tram final, on el conjunt verd i vermell va acabar amb 8 jugadors al camp, contra els 10 del Súria. Dos gols als darrers minuts van acabar sentenciant un intens enfrontament.

A la primera meitat es va mantenir l’empat a 0, però va estar marcada per la intervenció dels Mossos, avisats per l’àrbitre, fruit de l’ambient de crispació que hi havia al camp que va incloure, entre altres coses, que alguns seguidors de l’equip rival baixessin a la gespa en una petita picabaralla. A més, els locals es van quedar amb un jugar menys per l’expulsió amb doble groga de Marià Casals (35′). El Puig-reig es va mantenir viu fins al tram final tot i jugar un bon grapat de minuts en inferioritat, però els visitants també van veure com perdien a Pol Fabrega per vermella directa (60′). 5 minuts van acabar sentenciant l’enfrontament: El Súria es va avançar amb una diana de Josep Viñals (77′), el Puig-reig va perdre un altre jugador per l’expulsió del porter Ferran Tor amb vermella directa (79′), substituït per Jofre, i Joan Garriga va sentenciar pels visitants (81′). Abans del xiulet final, Arnau Massafret també fou expulsat per doble amonestació (87′).

Amb aquest resultat, els puigreigencs acabaran l’any com a desens classificats, amb 21 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

El Puig-reig aprofitarà les vacances per refer-se de dues derrotes consecutives. A la tornada l’espera el camp de la Pirinaica, que és cinquè amb 28 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set17 Tercera Catalana

Comentaris