Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig planta cara al sòlid líder (1-2)

El Puig-reig planta cara al sòlid líder (1-2)
Marià Casals, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

La derrota era previsible, però el Puig-reig va donar la cara i va lluitar fins al final en la visita del líder. Els berguedans van mantenir la seva solidesa defensiva, però no va ser suficient per evitar la victòria del Calaf, que es va imposar per 1 gol a 2.

Els locals no van posar el partit gens fàcil als anoiencs. Des del principi, van estar concentrats especialment en la faceta defensiva, ja que s’enfrontaven al segon millor atac de la lliga (ara, el primer és el Gironella). Ofensivament, l’equip sabia que podia fer mal a pilota aturada i amb a través del joc directe, ja que el rival tenia algunes llacunes en defensa. D’aquesta manera, tot i no aconseguir moltes ocasions, en van tenir alguna d’important. No va ser fins a la mitja hora de joc quan Alejandro Torres va avançar als visitants (33′) i va ser ja al tram final quan Isidre Marsiñach ampliava la diferència (69′). Tot i el gol, l’equip no va abaixar els braços i va seguir remant, mantenint les opcions en tot moment. El gol de Pol Selva rematant una centrada de falta va revifar les esperances dels verd i vermells (82′) que, tot i no crear gaire perill, va mantenir inquiet al Calaf fins al final.

Tot i la derrota, l’equip segueix a la desena posició de la taula, amb 30 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

A l’espera de l’estat del terreny de joc, el Puig-reig prepara la visita al cuer, el Puigcerdà, que tan sols ha sumat 8 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set24 Tercera Catalana

Comentaris