Casserres Masculí

Golejada a domicili que allarga la mala ratxa del PC Imagine Casserres (5-0)

Golejada a domicili que allarga la mala ratxa del PC Imagine Casserres (5-0)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

El masculí del Casserres no aixeca cap. L’equip del Berguedà ha encaixat una nova derrota, aquesta setmana a domicili, a la pista del Farmàcia Yanguela, per un contundent 5 a 0. Els casserrencs van pagar cara una mala primera meitat, on els locals van ser capaços de col·locar el 3 a 0 en el marcador. A la represa, el Casserres va millorar però el desencert atacant va persistir i el rival va sentenciar amb dos gols més que van posar el 5 a 0 definitiu a l’electrònic.

El partit va començar amb molt males sensacions pels visitants, que es van mostrar molt imprecisos en atac i amb molts dubtes en defensa. El Famàcia Yanguela va aprofitar-ho per fer tres gols i fer pagar els errors de cara a porteria que va cometre el Casserres. A la represa, l’equip casserrenc va sortir amb ganes de remuntar i sense cometre tantes imprecisions, però dues errades puntuals van permetre als locals sentenciar l’enfrontament amb dos gols més. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres confirma la mala dinàmica resultadista: només ha sumat 4 punts dels últims 18 que s’ha jugat. Amb tot, l’equip segueix a mitja taula, tot i que ja està molt allunyat de les places capdavanteres: és 8è, amb 23 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, oportunitat d’or per alçar el vol de nou. El Casserres rep la visita de l’Alheña, un equip que és 6è, amb dos punts més que els casserrencs. +PROPERA JORNADA

Casserres Farmàcia Yanguela futsal set27

Comentaris