Casserres Masculí

Domini, relaxació, patiment i victòria (5-4)

Domini, relaxació, patiment i victòria (5-4)

Nova victòria del PC Imagine Casserres a la Divisió d’Honor Catalana de Futbol Sala. Aquesta setmana els casserrencs s’han imposat al cuer de la categoria, el Farmacia Yanguela Castellar, per un ajustat 5 a 4 i encadenen el tercer triomf consecutiu.

Els homes de Josep Camps es van avançar als 20 segons de partit amb un gol d’Elo, però es van relaxar i van veure com el cuer els feia tres gols i capgirava el marcador. Tot i això, els locals van empatar immediatament amb el segon gol d’Elo i una diana de Flores.

Ja a la represa, els casserrencs van buscar amb insistència el quart fins que van trobar-lo, a través de Colillas. Minuts més tard, els vallesans van empatar de córner, en una de les seves grans armes ofensives. A les acaballes, Flores va fer el definitiu 5 a 4 i va obligar el rival a jugar de 5. El Casserres, però, va defensar-ho bé i va poder sumar els tres punts.

Amb aquest resultat, el Casserres fa un salt important a la classificació. Els de Josep Camps ja són quarts i deixen enrere l’inici dubitatiu, amb la derrota a la pista del Rosario Central. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el PC Imagine visita la pista de l’Alheña, actual 6è classificat, que ve d’empatar a 5 contra el CCR Gavà. +PROPERA JORNADA

Casserres Divisió d'Honor FS Casserres Futbol sala set9

Comentaris