Casserres Masculí

Un Casserres intens s’endú els tres punts de la complicada pista del Monistrol (4-5)

Un Casserres intens s’endú els tres punts de la complicada pista del Monistrol (4-5)

Segona victòria de la temporada per al primer equip del Futbol Sala Casserres. Els de Josep Camps han guanyat a la pista del Monistrol per un ajustat 4 a 5, en un partit vibrant de principi a fi. Els casserrencs van començar un pèl adormits i els primers 10 minuts serien el pitjor de tot el partit. Ara bé, a partir de l’equador de la primera meitat, el duel va guanyar intensitat i van començar a caure gols.

L’intercanvi de cops va ser constant fins ben bé al final de la segona meitat. Cap dels dos equips va aconseguir distanciar-se per més d’un gol fins que el Casserres va fer el 3 a 5. En vista de l’escenari, a falta de 4 minuts, els locals es van posar a jugar de 5 però només van aconseguir retallar distàncies a falta de 36 segons pel final. El 4 a 5 va ser definitiu.

Amb aquesta victòria, el Casserres suma la segona victòria de la temporada després de tres jornades disputades. Els casserrencs són a només un punt del líder, però la classificació està tan igualada que ocupen la novena posició. El Monistrol, en canvi, encaixa la primera derrota i és vuitè: fins ara, ho havia guanyat tot. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent, oportunitat d’or per seguir escalant posicions. El Casserres rep la visita del Farmàcia Yanguela Castellar, un dels tres equips que encara no ha sumat cap victòria. +PROPERA JORNADA

Casserres Divisió d'Honor Futbol sala Monistrol set8

Comentaris