CE Berga B, Futbol

El Berga B resol sense miraments la visita del cuer (6-1)

El Berga B resol sense miraments la visita del cuer (6-1)
Moments previs a l'inici del partit. CE BERGA

El Berga B va evitar cap sorpresa aquest cap de setmana en la visita del cuer, sentenciant el partit ben aviat. Els berguedans es van imposar per 6 gols a 1 al Valls de Torroella, en un partit amb poca història.

El filial va dominar des dels primers compassos, amb un rival tancat a darrere, i el primer gol va arribar aviat, obra d’Àlex Rodríguez amb un xut des de la frontal (5′). Després, Lluis Boixader i Dani Pozo van aprofitar dues pilotes centrades per eixamplar la diferència (17′, 23′). A la mitja hora de joc, Marc Ribera va filtrar una pilota entre la barrera en una falta lateral (27′) i Marcel Carrera va aprofitar un contracop per fer el 5 a 0 que matava el partit al descans (33′).

A la segona meitat, la intensitat i el ritme van baixar clarament, i el Berga es va dedicar a controlar el partit sense prendre riscos. Al tram final, un malentès entre defensa i porter, en una pilota llarga, va propiciar el gol visitant, obra de Yassine Karmoudi (77′). Al cap de poc, Toni Magem va posar el 6 a 1 definitiu amb un xut creuat des de fora l’àrea gran (80′).

La victòria deixa el Berga B a la tercera posició amb 42 punts, els mateixos que l’Alt Berguedà, quart. La classificació sencera, AQUÍ.

Els blanc i vermells es preparen ara per un derbi comarcal, ja que la setmana vinent visitaran el camp de l’Olvan, setè classificat amb 32 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B Futbol Quarta Catalana set27

Comentaris