CE Olvan, UE Avià B

L’Avià B goleja a l’Olvan en un derbi directe (5-2)

L’Avià B goleja a l’Olvan en un derbi directe (5-2)
L'Avià B celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Avià B ha aprofitat el derbi contra l’Olvan per, precisament, pujar un esglaó a la taula, en detriment dels seus companys comarcals, ja que era un duel directe entre sisè i setè. Els avianesos es van posar per davant aviat, però l’intent de remuntada dels olvanesos va quedar en res després d’una bona segona meitat dels locals, que van acabar golejant 5 a 2.

L’inici va ser clarament favorable als locals, amb un Olvan adormit i un Avià B encertat de cara a porteria, amb un gol matiner a través d’una bona volea d’Òscar Betriu (4′). El partit va seguir amb molt joc al mig del camp i diverses faltes, una de les quals va aprofitar Èric Lozano per tornar a sumar una gran diana que va entrar ajustada a l’escaire (34′). El 2 a 0 va esperonar a uns olvanesos que van agafar les rendes del partit i, gràcies a dues dianes de Martí Arias, van aconseguir tornar a posar la igualada al marcador (35′, 40′), davant d’uns locals que no van reaccionar i es van salvar d’arribar al descans per darrere.

Però a la segona part la remuntada dels visitants va quedar en un miratge. Els blanc i blaus van tenir la pilota, buscant sempre combinar i, gràcies a això, una gran jugada col·lectiva va acabar amb el 3 a 2, obra de Gerard Macarro (55′). Al cap d’uns minuts, quan l’Olvan va avançar línies per buscar l’empat, el refús llarg d’un córner va deixar a Arnau Pons sol davant del porter, i va firmar la sentència (73′). Ja amb els de blau derrotats i amb els braços abaixats, el mateix Pons va aprofitar per firmar el doblet rematant un altre córner (87′).

Amb aquest resultat Avià B i Olvan s’intercanvien els llocs a la taula de classificació, ara són sistè amb 34 punts i setè amb 32 respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

De cara a la propera jornada, ambdós conjunts es preparen per a nous derbis. Mentre l’Avià B visitarà el camp de l’Alt Berguedà, quart amb 42 punts, l’Olvan rebrà el filial del Berga, tercer, també amb 42 punts. + PROPERA JORNADA.

Avià avià b CE Olvan derbi Futbol Olvan Quarta Catalana set27 UE Avià ue avià b

Comentaris