Futbol, Casserres CF

Un inici fatídic priva el Casserres de la victòria (3-3)

Un inici fatídic priva el Casserres de la victòria (3-3)
Bernat Raja controla una pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Amb menys de 5 minuts en va tenir prou el Sant Llorenç per endossar un 3 a 0 que obligava al Casserres a anar a remolc tot el partit, en el duel d’aquest cap de setmana. El 3 a 3 va fer certa justícia en un enfrontament on hi va haver ocasions a banda i banda del camp.

L’inici del partit va ser polèmic: un gol anul·lat del Casserres perquè l’àrbitre va xiular penal després que tothom hagués seguit la jugada. Però els visitants no es van avançar, i això ho va aprofitar el Sant Llorenç per posar als berguedans contra les cordes en menys de 5 minuts, amb els gols de Pau Canals (13′), Joel Canals (16′) i Higo Alves (17′). Però els casserrencs no es van donar per vençuts i, tot i que els piteus van fer dos pals en aquest tram inicials, van aconseguir retallar diferències aviat gràcies a Sergi Figuls (21′). L’equip es va acabar de posar les piles a la segona part, i Oriol Gonzalez (62′) i Lluis Rosell (70′) van aconseguir empatar el partit a 3.

Amb aquest resultat, els casserrencs segueixen a la vuitena posició de la taula, amb 27 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara l’interessant derbi contra l’Olvan d’aquest proper cap de setmana, que és el setè classificat, amb 32 punts. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Futbol Quarta Catalana set27

Comentaris