Montmajor FC

El Montmajor frega la remuntada contra el Navarcles (2-2)

El Montmajor frega la remuntada contra el Navarcles (2-2)

El Montmajor ha salvat un punt en la visita del Navarcles, que segueix demostrant que és un dels ferms candidats a lluitar per l’ascens. El diluvi de dissabte va deixar el camp de Montmajor en un estat gairebé impracticable, però equips i àrbitre van acordar de jugar. Els bassals i el fang van propiciar un partit de joc per alt, jugades a pilota aturada i moltes interrupcions.

El Montmajor va fer una mala primera meitat i es va veure superat per un equip, el Navarcles, que no va poder realitzar el seu joc de toc i va haver de tirar d’individualitats per posar el 0 a 2 al marcador. A la represa, la tònica del partit va canviar totalment i el Montmajor va passar a exercir una pressió a tot el camp que acabaria donant resultat. Un gol de Sala i un altre de Cortizo van restablir l’empat i els de Jordi Casas van arribar a tenir el 3 a 2 a tocar. El Navarcles, per la seva banda, també va gaudir d’algun contracop perillós, però finalment els punts es van haver de repartir. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor és 6è, amb 9 punts, a l’espera de sumar els 3 del partit de la setmana passada davant el Vilomara, que no es va presentar. Amb aquests tres punts, els de Jordi Casas en sumaran 12 i se situaran cinquens, empatats a punts amb un Avinyó que s’està desinflant. El Navarcles, per la seva banda, és quart, amb 13. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent el Montmajor juga al camp del Sant Llorenç de Morunys, actual cuer de la categoria, amb només un punt. El Navarcles, en canvi, rep el Vilomara a casa en un dels derbis bagencs de la categoria. +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Navarcles Quarta Catalana set9

Comentaris