Casserres CF, Montmajor FC

El Casserres rasca un punt contra un Montmajor en inferioritat numèrica (1-1)

El Casserres rasca un punt contra un Montmajor en inferioritat numèrica (1-1)

Derbi emocionant entre el Casserres i el Montmajor. Els d’Oriol Trasserra van salvar un empat in extremis després d’anar a remolc en el marcador durant bona part del partit. El Montmajor es va avançar aviat amb un gol de Jordi Cortizo, que va aprofitar una bona recuperació de Jordi Montañà en la pressió. Però els de Jordi Casas es van carregar de targetes durant la primera mitja hora i es van quedar amb 10 al minut 34 per l’expulsió d’Eric Fígols.

A partir d’aquí, el partit va canviar per complet. El Montmajor, que havia trenat bones jugades des dels primers minuts, va dedicar-se a limitar esforços i a jugar tancat a darrere per poder sortir amb força i perill al contracop. El Casserres, en canvi, va haver d’assumir la possessió i es va llançar a l’atac a la recerca de l’empat. Els casserrencs es van fer un fart de llançar pilotes a l’àrea, però la defensa montmajonenca les va refusar totes. Fins a les acaballes. Amb el temps gairebé complert, els locals van aprofitar un córner per fer l’empat de cap. Més info

Amb aquest empat, el Montmajor es manté a la sisena posició, però veu com els equips de dalt s’escapen una mica. El líder, el Berga B, ja és a 7 punts, i els segons classificats, a 4. El Casserres, en canvi, perd una posició en benefici de l’Olvan i és 9è, amb cinc punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent el Montmajor rep la visita del Vilomara i el Casserres es desplaça al camp del Navarcles. +PROPERA JORNADA

Casserres derbi derbi comarcal Futbol Montmajor Quarta Catalana set7

Comentaris