General

L’Handbol Berga es manté invicte gràcies a un gol amb el temps exhaurit (23-23)

L’Handbol Berga es manté invicte gràcies a un gol amb el temps exhaurit (23-23)
Pep Fornell xuta a porteria, en una foto d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Potser és la sort del campió, però l’Handbol Berga ha tornat a salvar els mobles per mantenir la seva ratxa d’imbatibilitat. L’equip es presentava a la pista de l’AE Aula després de la jornada de carnestoltes a la ciutat, i va suar de valent per no acabar caient derrotat. Un gol a peu plantat quan el rellotge ja s’havia parat va mantenir la casella de derrotes a 0, atorgant un punt als berguedans.

Com els visitants esperaven, es van trobar amb un rival dur defensivament, que presentava una 6-0 rocosa. Per això, els verd i vermells van buscar un bon ritme en defensa per aconseguir recuperar i sortir ràpidament al contracop, i un atac estàtic amb velocitat i proper a la defensa. Lluny d’això, l’equip presenta moltes irregularitats, especialment en defensa i en la precipitada i desorganitzada sortida al contraatac, però aconsegueix arribar 2 gols per sobre al descans, 9 a 11.

A la segona meitat el partit segueix per la mateixa línia, i als alts i baixos berguedans s’hi sumen algunes decisions arbitrals que deixen a l’equip amb diferents inferioritats. Així, l’Aula aconsegueix posar-se per davant en el tram final, posant al Berga contra les cordes. Després que els visitants empatessin el partit a 22 gràcies a un gol a través d’una pantalla, els barcelonins es van tornar a avançar quan faltaven pocs segons pel final. En la darrera jugada, ja amb el temps finalitzat, Pep Fornell va aconseguir transformar un gol a peu plantat que va rescatar el punt pels verd i vermells.

El segon empat de la temporada deixa al Berga amb 34 punts, mentre que el principal competidor, el Salou, en té 32. La classificació sencera, AQUÍ.

Els berguedans es preparen ara per una visita que es preveu més plàcida, la del Guissona, que tan sols ha sumat 5 punts i és el penúltim classificat. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set26

Comentaris