Handbol

La tercera victòria ajustada consecutiva serveix a l’Handbol Berga per ser més líder (21-22)

La tercera victòria ajustada consecutiva serveix a l’Handbol Berga per ser més líder (21-22)
Jordi Subirana remata a porteria. PEMI SERAROLS

Han sigut tres victòries que, per bé que ajustades, no deixen de significar 2 punts cada una, mantenir la imbatibilitat i – aquest cap de setmana – augmentar la diferència amb els rivals directes. La victòria a la pista del Sant Andreu per 21 a 22 dona 3 punts de coll als berguedans que acabaran l’any com a líders i – molt probablement – invictes.

L’equip era conscient de la importància de guanyar per acabar l’any sense cap derrota, ja que en la darrera jornada reben al cuer. Potser això explica l’inici on l’excés de ganes va castigar al conjunt, que no va portar el partit on volia i va ser molt permissiu amb els contactes en defensa, deixant al rival penetrar als 8 – 9 metres. Les facilitats dels locals, però, permetien als berguedans fer mal a través dels xuts exteriors i el pivot. La defensa i la seriositat arriben a partir del minut 10, el que afegit als contracops deixa l’equip 4 gols per davant. Els verd i vermells pateixen en els darrers minuts de la primera meitat que acaba 12 a 14. L’equip segueix la bona línia a la represa, al llarg de 20 minuts en els quals manté un avantatge d’uns 4 gols. En els darrers 10, la relaxació i la intensitat del rival ajusten el partit que, sumat a algunes decisions arbitrals que protesten els visitants, deixa 1 gol de diferència en el partit. Els errors a banda i banda en les dues darreres possessions, però, mantenen el 21 a 22 que permet sumar la novena victòria en deu partits als visitants.

La jornada ha sigut positiva per a l’Handbol Berga. No només manté el primer lloc a la taula, ara amb 19 punts, sinó que la derrota del Martorell B li deixa els 3 punts de marge, ja que ara en suma 16, els mateixos que el Salou, segon i tercer respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

A la propera jornada l’equip ho tindrà tot a favor per seguir sumant, amb la visita del Gavà C, que és el cuer amb cap punt. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set15

Comentaris