Bàsquet, Bàsquet Berga

Victòria de prestigi del Bàsquet Berga (70-60)

Victòria de prestigi del Bàsquet Berga (70-60)
Oleguer Cruz tira a cistella, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Important victòria del Bàsquet Berga aquest cap de setmana. L’equip tenia l’oportunitat de mantenir el marge amb la zona baixa i, alhora, omplint-se de moral guanyant a un rival de la zona alta. I així va ser. Els de negre es van imposar per 70 a 60 al Sant Cugat, en un partit on van desaprofitar una renda de fins a 19 punts, però van salvar el partit amb un bon final.

Els berguedans van començar amb molt bon peu, amb bons parcials i encert en atac que, tot i dos triples dels visitants al final del primer quart, van situar un 22 a 13 en el marcador. El segon parcial va estar marcat per l’intercanvi de cistelles, però cada cop el Berga es trobava més encertat, i va aconseguir obrir una escletxa de fins a 19 punts, que al descans va ser de 17, 45 a 28. Però l’inici de la represa va ser desastrós, l’equip es va retrobar amb una de les seves desconnexions habituals en les darreres temporades, i tan sols va aconseguir sumar 4 punts. El parcial de 4 a 21 va deixar el partit igualat a 49 per afrontar els darrers 10 minuts. Tot i veure com el Sant Cugat es posava per davant en el darrer, l’equip va saber reaccionar, conscient de la importància del partit i, després d’un intercanvi de cistelles que van mantenir el partit igualat, va endossar un parcial de 9 a 0 en els darrers minuts que va sentenciar el partit amb el 70 a 60 definitiu.

Amb la 7 victòria de la temporada l’equip s’acosta a igualar el balanç, ja que ha sumat 8 derrotes, i se situa a la novena posició de la taula. Els de negre preparen ara el partit contra el Matadepera, que és el tercer classificat amb un balanç d’11 a 5. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set25

Comentaris