Futbol, UE Avià B

Pur tràmit de l’Avià B al camp del cuer

Pur tràmit de l’Avià B al camp del cuer
Arguelles controla una pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Sense problemes per l’Avià B al camp del cuer. El conjunt va controlar totalment el partit, podent tocar molt la pilota tot i tractar-se d’un camp de terra i, després de sentenciar el duel amb un 0 a 4 en 20 minuts, es va acabar imposant per 0 a 6 al Valls de Torroella.

Poc després del xiulet inicial, Òscar Betriu va avançar a l’equip pentinant un servei de banda servit per Bernat Cortina (2′) i, poc després, Eric Lozano va transformar una falta que va entrar ajustada a l’escaire (6′). Posteriorment, Lozano va ampliar la diferència a plaer, aprofitant una passada d’Aitor Casafont qui, havent sortejat el central amb un toc de taló (15′), va habilitar sol al davanter. Als vint minuts, el partit va ser sentenciat totalment, a través d’una diana de Jordi Arguelles, aprofitant una altre toc de taló d’Aitor, que venia d’una centrada de Ferran Gendrau (20′). El marcador no es va tornar a moure fins a l’inici de la segona meitat, quan Aitor va aconseguir un 1 contra 1 després d’una conducció, el porter es va tirar abans d’hora i el visitant tan sols la va haver d’empentar. Carles Colomé va tancar la golejada, aprofitant una passada llarga de Bernat (80′).

La victòria manté als blanc i blaus a la setena posició, amb 31 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Passada la jornada de descans, l’equip afrontarà el derbi contra l’Olvan que, a més, és un rival directe, sisè amb 32 punts, un més que l’Avià B. + PROPERA JORNADA.

Avià avià b Futbol Quarta Catalana set25 UE Avià ue avià b

Comentaris